Evenementen 2020

In 2020 worden een vijftal evenementen volledig door Centrummanagement Sittard en de ondernemers van de binnenstad georganiseerd. Bij enkele andere evenementen werkt CMS samen met partijen als Gemeente Sittard-Geleen, Oranjecomité Sittard, De Domijnen en de Sinterklaasintocht.

GEANNULEERD wegens corona - Alles veur de mam - Zaterdag 9 mei 2020 - 12:00-17:00 uur
Moederdag is in zicht, tijd om alle mama's eens lekker in het zonnetje te zetten. Dat kan tijdens Alles veur de mam perfect in Sittard. In iedere straat is er wel een leuke activiteit voor de vrouw of staat er een verrassing te wachten. Dé gelegenheid voor dames om in de watten gelegd te worden. Voor alle ondernemers die dit thema rondom moederdag aanspreekt, sluit gerust aan bij de brainstormsessie en wie weet komen we tot nog meer te gekke ideeën. Interesse om zelf een activiteiten te adopteren? Dat kan, wij nemen het mee in de programmering van Alles veur de mam.

GEANNULEERD wegens corona - Sjtoere Manne Daag - Zaterdag 20 juni 2020 - 12:00-17:00 uur
Nadat in mei de vrouwen zijn vertroeteld, zijn nu de mannen aan de beurt. Tijdens het Vaderdagevent van Sittard organiseert Centrummanagement Sittard tal van stoere mannen activiteiten verspreidt over de hele binnenstad. Vaders en hun gezin kunnen
stoere voertuigen aanschouwen, worden op allerlei lekkers getrakteerd en er is livemuziek en kidsvermaak aanwezig. Eén en al spektakel voor de grote én kleine man. Sluit jou zaak goed aan op het thema Vaderdag? Laat het ons weten en we verzinnen een te gekke combi voor dit evenement.

GEANNULEERD wegens corona - KènjerFest - Zondag 28 juni 2020 - 12:00-17:00 uur
Hét kinderevenement van de omgeving, zo mogen we KènjerFest wel noemen! In 2019 waren er meer dan 30 gratis kinderactiviteiten door de gehele binnenstad. Het was één groot kinderspeelparadijs. Reden genoeg om in 2020 een nieuwe editie van het kinderfestival te organiseren. Het beloofd een dag te worden waarop de kinderen heerlijk kind kunnen zijn. In alle straten, op iedere hoek kunnen kinderen van 4 tot 11 jaar op ontdekkingstocht uitgaan. Wil je met je zaak een activiteit adopteren? Dan kan dat! Let us know.

Outlet Shopping Day - Zaterdag 5 september 2020 - 10:00-17:00 uur
Het jaarlijkse shop-spektakel ‘Outlet Shopping Day’ keert ook in 2020 weer terug op de eerste zaterdag van september. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen. De ondernemers staan te popelen om mooie seizoensrestanten tegen spotprijzen aan te bieden. Voor de koopjesjagers hét moment om de jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Klik hier om u aan te melden voor een marktkraam.

Na het succes van de afgelopen jaren keert ook de gigantische ballenbak terug in de binnenstad. Bezoekers ontvangen bij aankoop een tegoedbon om een keer in de ballenbak te duiken. Om zoveel mogelijk bezoekers te voorzien van een leuke verrassing, zijn we op zoek naar heel veel prijsjes. Dit kan van-al-les zijn! Kopje koffie, cadeaubon, borrelplank met glas wijn, leuk sieraad, mooie vaas, noem maar op. Heeft u leuke prijzen voor in de ballenbak? Mail naar info@cmsittard.nl.

Inspired Shopping - Zaterdag 31 oktober 2020 - 12:00-17:00 uur
Het laatste evenement van het jaar, Inspired Shopping, wordt altijd op 1 november georganiseerd. Een feestelijke dag waarop onze buurlanden een dagje vrij hebben. Echter valt 1 november dit jaar op een zondag waarop winkels gesloten zijn. Daarom in 2020 een speciale editie van Inspired Shopping: de Halloween editie! Tijdens Inspired Shopping heten we sowieso in Sittard de gezellige wintermaanden welkom en toveren we de stad om tot een inspirerende wereld. Klassieke muziek klinkt door de winkelstraten en diverse levende standbeelden vormen een route door de binnenstad. Dit jaar zal dit alles dus in een Halloween jasje gestoken worden. Denk aan pompoenen, oranje, paarse en groene versieringen, lampjes, lantaarns en nog veel meer!
Ook zal dit jaar de Inspired Shopping Loterij weer plaatsvinden. Bij elke uitgegeven €25,- mogen bezoekers een lot komen halen waarmee ze kans maken op prachtige prijzen. Wil jij als ondernemer een prijs sponsoren? Laat het ons weten via info@cmsittard.nl.

Heb je een idee dat niet per direct bij een van de bovenstaande thema's aan sluit?
Geen probleem. Laat het ons weten en dan gaan we eens samen om de tafel zitten.
Bellen en mailen kan altijd!

06-27015740 | 06-27015749 | info@cmsittard.nl