Evenementen 2018

In 2018 worden een zevental evenementen volledig door Centrummanagement Sittard georganiseerd. Bij enkele andere evenementen werkt CMS samen met partijen als Gemeente Sittard-Geleen, De Domijnen, Jive Music Service, Sinterklaasintocht en het Pulp Festival.

All About Fashion - Zondag 29 april 2018
De laatste zondag van de maand april staat ook dit jaar in het teken van fashion. In samenwerking met Sessibon, expert in fashionshows en events, organiseren we een geweldige dag voor alle fashion-lovers. Denk hierbij aan een fashionparade waaraan alle lokale ondernemers kunnen deelnemen, beautyhotspots waar de bezoeker eens lekker opgetut kan worden, de modepolitie en geweldige mode-acties! Voor de ondernemers zijn er verschillende mogelijkheden om te participeren: doe mee aan de fashionshow, verras de bezoeker met een make-up of haarstyling of zet een andere mode-gerelateerde activiteit neer en doe gezellig met ons mee!

Alles veur de mam - Zaterdag 12 mei 2018
Moederdag is in zicht, tijd om alle mama's eens lekker in het zonnetje te zetten. Dat kan tijdens Alles veur de mam perfect in Sittard. In iedere straat is er wel een leuke activiteit voor de vrouw of staat er een verrassing te wachten. Dé gelegenheid voor dames om in de watten gelegd te worden. Voor alle ondernemers die dit thema rondom moederdag aanspreekt, sluit gerust aan bij de brainstormsessie en wie weet komen we tot nog meer te gekke ideeën.

Kinderdag - Zondag 24 juni 2018
NIEUW in 2018: Kinderdag! De binnenstad van Sittard verandert in één groot kinder-speelparadijs voor de kleintjes onder ons. Een hele dag waarop de kinderen de baas zijn. In alle straten, op iedere hoek kunnen kinderen van 4 tot 11 jaar op ontdekkingstocht uitgaan.

Stoere Mannenweekend - Zaterdag 16 juni 2018
Je raadt het al: dit weekend staat helemaal in het teken van de man. Zaterdag 16 juni vinden door de straten van Sittard allerlei activiteiten voor de man plaats. Als top-activiteit wordt er een groots touwtrektoernooi georganiseerd waar de mannen zich van de jongens onderscheiden. Past jou zaak perfect bij dit evenement? Laat het ons weten en we verzinnen een te gekke combi op dit evenement.

Outlet Shopping Day - Zaterdag 1 september 2018
Het jaarlijkse shop-spektakel ‘Outlet Shopping Day’ keert ook in 2018 weer terug op de eerste zaterdag van september. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen. De ondernemers staan te popelen om mooie seizoensrestanten tegen spotprijzen aan te bieden. Voor de koopjesjagers hét moment om de jacht op nieuwe aanwinsten te openen.

Inspired Shopping - Donderdag 1 november 2018
Een feestelijke dag waarop onze buurlanden een dagje vrij hebben. Tijdens Inspired Shopping heten we in Sittard de gezellige wintermaanden welkom en toveren we de stad om tot een inspirerende wereld. Wilt u als ondernemer zijnde meewerken aan dit feestelijke evenement? Of heb je zomaar een leuk idee, schroom dan niet en meldt het.

Heb je een idee dat niet per direct bij een van de bovenstaande thema's aan sluit?
Geen probleem. Laat het ons weten en dan gaan we eens samen om de tafel zitten.
Bellen en mailen kan altijd!

06-27015740 | 06-27015749 | info@cmsittard.nl