Evenementen 2018

In 2018 worden een zevental evenementen volledig door Centrummanagement Sittard georganiseerd. Bij enkele andere evenementen werkt CMS samen met partijen als Gemeente Sittard-Geleen, De Domijnen, Jive Music Service, Sinterklaasintocht en het Pulp Festival.

All About Fashion - Zondag 29 april 2018
De laatste zondag van de maand april staat ook dit jaar in het teken van fashion. In samenwerking met Sessibon, expert in fashionshows en events, organiseren we een geweldige dag voor alle fashion-lovers. Denk hierbij aan een fashionparade waaraan alle lokale ondernemers kunnen deelnemen, beautyhotspots waar de bezoeker eens lekker opgetut kan worden, de modepolitie en geweldige mode-acties! Voor de ondernemers zijn er verschillende mogelijkheden om te participeren: doe mee aan de fashionshow, verras de bezoeker met een make-up of haarstyling of zet een andere mode-gerelateerde activiteit neer en doe gezellig met ons mee!

Alles veur de mam - Zaterdag 12 mei 2018 - 12:00-17:00 uur
Moederdag is in zicht, tijd om alle mama's eens lekker in het zonnetje te zetten. Dat kan tijdens Alles veur de mam perfect in Sittard. In iedere straat is er wel een leuke activiteit voor de vrouw of staat er een verrassing te wachten. Dé gelegenheid voor dames om in de watten gelegd te worden. Voor alle ondernemers die dit thema rondom moederdag aanspreekt, sluit gerust aan bij de brainstormsessie en wie weet komen we tot nog meer te gekke ideeën.

Sjtoere Manne Daag - Zaterdag 16 juni 2018 - 12:00-17:00 uur
Je raadt het al: deze dag staat helemaal in het teken van de man. Zaterdag 16 juni vinden door de straten van Sittard allerlei activiteiten voor de man plaats. Als top-activiteit wordt er een groots touwtrektoernooi georganiseerd waar de mannen zich van de jongens onderscheiden. Past jou zaak perfect bij dit evenement? Laat het ons weten en we verzinnen een te gekke combi op dit evenement.

Kinderdag - Zondag 24 juni 2018 - 12:00-17:00 uur
NIEUW in 2018: Kinderdag! De binnenstad van Sittard verandert in één groot kinder-speelparadijs voor de kleintjes onder ons. Een hele dag waarop de kinderen de baas zijn. In alle straten, op iedere hoek kunnen kinderen van 4 tot 11 jaar op ontdekkingstocht uitgaan. Wil je met je zaak een activiteit adopteren? Dan kan dat! Let us know.

Outlet Shopping Day - Zaterdag 1 september 2018 - 10:00-17:00 uur
Het jaarlijkse shop-spektakel ‘Outlet Shopping Day’ keert ook in 2018 weer terug op de eerste zaterdag van september. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen. De ondernemers staan te popelen om mooie seizoensrestanten tegen spotprijzen aan te bieden. Voor de koopjesjagers hét moment om de jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Klik hier om u aan te melden voor een marktkraam.

Na het succes van de afgelopen jaren keert ook de gigantische ballenbak terug in de binnenstad. Dit jaar zal hij een plek krijgen op het Tempelplein. Bezoekers ontvangen bij aankoop een tegoed bon om een keer in de ballenbak te duiken. Om zoveel mogelijk bezoekers te voorzien van een leuke verrassing, zijn we op zoek naar heel veel prijsjes. Dit kan van-al-les zijn! Kopje koffie, cadeaubon, borrelplank met glas wijn, leuk sieraad, mooie vaas, noem maar op. Heeft u leuke prijzen voor in de ballenbak? Mail naar info@cmsittard.nl.

Welkom Festival (studentenintro) - Woensdag 5 september 2018 - 16:00-22:00 uur
Centrummanagement Sittard organiseert samen met Zuyd Hogeschool de studenteninkom: Welkom Festival. Op het Ligne plein in Sittard zal een te gek festival georganiseerd worden dat gratis toegankelijk is voor de Sittardse student. Het is zowel voor eerste- als meerdere jaars studenten bedoeld. Fontys studenten zijn eveneens van harte welkom. Wat staat er te gebeuren? Allereerst is het doel een festival neer te zetten dat de student niet snel meer zal vergeten, heerlijk los gaan op de muziek, nieuwe medestudenten leren kennen en bovenal de stad Sittard leren kennen. Op het Ligne plein zal een combinatie van muziek, foodtrucks en fun-acts te vinden zijn. Ondernemers kunnen participeren op het gebied van foodtrucks/eetkraampjes, drankbar, interactieve spellen of andere fun activiteiten gericht op de student. Lees hier meer!

Inspired Shopping - Donderdag 1 november 2018 - 12:00-17:00 uur

Een feestelijke dag waarop onze buurlanden een dagje vrij hebben. Tijdens Inspired Shopping heten we in Sittard de gezellige wintermaanden welkom en toveren we de stad om tot een inspirerende wereld. Klassieke muziek klinkt door de winkelstraten en diverse levende standbeelden vormen een route door de binnenstad. Bij aankoop van €100,- ontvangen de bezoekers een leuk cadeau op vertoning van de kassabon. Wilt u als ondernemer zijnde meewerken aan dit feestelijke evenement? Of heb je zomaar een leuk idee, schroom dan niet en meldt het.

Heb je een idee dat niet per direct bij een van de bovenstaande thema's aan sluit?
Geen probleem. Laat het ons weten en dan gaan we eens samen om de tafel zitten.
Bellen en mailen kan altijd!

06-27015740 | 06-27015749 | info@cmsittard.nl